Hans van de Ven naar ZIE Expertise als operationeel directeur en partner

Hans van de Ven wordt operationeel directeur en partner bij ZIE Expertise. Met deze benoeming kan ZIE Expertise de verdere groei van haar klantenportefeuille in de markt voor technische (verzekerings)claims voortzetten.

In zijn nieuwe rol zal Hans van de Ven een sleutelpositie bekleden bij ZIE Expertise en zal hij verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf als een vooraanstaand technisch expertise bureau in de CAR-, AVB en BA -verzekeringssector. Met een uitgebreide staat van dienst zal Hans een waardevolle aanvulling zijn op het team van ZIE Expertise en daarbij beroepsaansprakelijkheidsclaims aan het palet van diensten toevoegen.

"Het is een eer om deel uit te maken van ZIE Expertise en deze nieuwe uitdaging aan te gaan," zei Hans van de Ven. "Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen om de positie van ZIE Expertise in de CAR- en AVB-markten verder te versterken. Samen met het getalenteerde team van experts zullen we onze klanten de hoogste kwaliteit dienstverlening blijven bieden."

Hans van de Ven heeft uitgebreide ervaring in de verzekeringssector en heeft gedurende zijn carrière een indrukwekkende expertise opgebouwd in technische- en aansprakelijkheidsclaims. Zijn inzicht en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn bij het vormgeven van de toekomst van ZIE Expertise.

"We zijn verheugd om Hans te verwelkomen als Operationeel Directeur en Partner bij ZIE Expertise," aldus Paul Bun, schade expert en bestuurder bij ZIE Expertise. "Zijn diepgaande kennis en passie voor het vak zijn bewonderenswaardig en zullen ons helpen bij het verder uitbouwen van onze positie in de markt.”

Met de aanstelling van Hans van de Ven als operationeel directeur en partner is ZIE Expertise vastbesloten om haar klantenportefeuille uit te breiden en te blijven excelleren in het vaardig behandelen van technische claims en het afhandelingsproces positief te beïnvloeden. De benoeming markeert een spannende nieuwe fase in de groei van het bedrijf.

 

Over ZIE Expertise:
ZIE Expertise is een modern no nonsense technisch expertise bureau gespecialiseerd in CAR, AVB en BA verzekeringsmarkten. Daarnaast specialiseren zij zich in concurrerende dienstverlening op het gebied van claimshandling (schademeldingen onder het eigen risico) voor overheden en aannemers. Met een toegewijd team van vier experts streeft ZIE Expertise ernaar om klanten te voorzien van hoogwaardige dienstverlening en oplossingen, waarbij naast de behandeling van de claim ook de communicatie tussen partijen een belangrijke rol speelt. “Nooit meer twijfel over de oorzaak en kosten van (gebouw)schade” is de missie die zij voorstaan.

 

Voor meer informatie over ZIE Expertise en haar diensten, kunt u contact opnemen met Paul Bun] via pbun@zie-expertise.nl of 06 – 82 09 11 56.

  

Geplaatst op 13-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: