Eerste officiële evenement voor de RABS van dit seizoen

Op woensdag 22 november organiseert de Rotterdamse Assurantie Bank Sociëteit (RABS) het eerste officiële evenement van dit seizoen. Het wordt een evenement waaraan leden ook een actieve bijdrage gaan leveren. Ben je benieuwd naar het netwerk van de RABS kom dan ook naar dit evenement.

Het evenement staat voor het begin van een spannend seizoen vol kansen, groei en samenwerking. Deze avond wordt een kans om onze leden weer bijeen te brengen en vooruit te kijken wat we gezamenlijk kunnen bereiken. 

Het belooft een avond te worden vol nieuwe ideeën en inzichten en het begon van een mooi nieuw seizoen.

RABS
De RABS behoort tot één van de oudere sociëteiten in de tak financiële dienstverlening. Het huidige bestuur streeft naar een gemiddelde groei in ledenaantal van 10% per jaar. Ieder seizoen worden 7 bijeenkomsten georganiseerd, waarbij kennisdeling en persoonlijk samenzijn voorop staan in een zeer aangename omgeving. Vooropgesteld mag worden dat de RABS een actieve sociëteit is met oog voor vernieuwingen en bescherming van haar leden.

Ben je geïnteresseerd om aan te sluiten bij de RABS of wil je kennis maken met de RABS en hun leden kom dan naar deze eerste bijeenkomst van het seizoen en stuur een mail naar: http://rabs.nl/contact_us.htm


Aanvang 16.30 uur, start diner 18.15 uur
Rotterdam Marriott Hotel (Rotterdamzaal 1e verdieping)
Weena 686
3012 CN Rotterdam 
 


 

Geplaatst op 14-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: