Cindy Weisscher (COO ) neemt afscheid van Meijers

Per 1 januari 2024 vertrekt Cindy Weisscher bij Meijers. In april 2019 trad zij aan als lid van het Executive Team als Chief Operations Officer en werd zij tevens benoemd tot statutair bestuurder van Meijers. Haar concrete opdracht was om de processen bij Meijers te stroomlijnen en de ICT strategie te optimaliseren, passend bij de ambitieuze groeiplannen van het bedrijf. Deze opdracht is inmiddels tot ieders tevredenheid vervuld.

 

Meijers heeft met Cindy Weisscher de afgelopen 5 jaar ingezet op structuur en veranderbereidheid. Zij heeft de solide basis gelegd voor een klantbenadering die persoonlijke aandacht combineert met digitaal en procesmatig denken. Dit heeft Cindy onder meer bereikt door het bevorderen van domein overstijgende afstemming en samenwerking. Inmiddels zijn veel strategische projecten uitgevoerd of staan ze vergevorderd in de steigers.

Cindy Weisscher (COO): “Mijn kracht is om organisaties in beweging te krijgen en veranderingen teweeg te brengen; die stap is ruimschoots genomen en daarom is het een mooi moment om het stokje over te dragen. Ik heb er bewust voor gekozen om een sabbatical te nemen om de toekomstdroom van mijn partner en mijzelf te onderzoeken: een meubel- & interieurbouw opleiding opzetten in haar geboorteland Vietnam.”

Daniel de Swaan (CEO): “Wij zijn Cindy zeer erkentelijk voor haar vernieuwende werk op een schakelmoment in de ontwikkeling van Meijers. Het stevige fundament is gelegd voor een toekomstbestendige organisatie, en nu is het aan ons om haar lijnen verder uit te zetten en verder te brengen. We kunnen voortborduren op de door haar ingeslagen weg van klantvriendelijke processen die de basis vormen voor onze commercie╠łle slagkracht. Het tekent Cindy dat zij iets wil betekenen voor de wereld, zo hebben we haar de afgelopen jaren leren kennen. We wensen haar heel veel succes met het verwezenlijken van haar toekomstplannen.”
Geplaatst op 02-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: