Remko Zuur en Michael Sahebdien naar apc holland

apc holland heeft per woensdag 1 november 2023 twee zeer ervaren professionals mogen verwelkomen. Remko Zuur en Michael Sahebdien brengen een zeer ruime ervaring en expertise met zich mee naar de organisatie.

Remko Zuur, die eerder bij de Vereende werkte, brengt ruim 20 jaar aan ervaring in de verzekeringssector met zich mee. Gedurende zijn loopbaan heeft hij bij verschillende vooraanstaande bedrijven gewerkt. De afgelopen 6,5 jaar bij de Vereende heeft Remko zich bewezen in verschillende functies en heeft hij zijn kennis en kunde in de sector aangescherpt. Bij apc holland zal hij zijn rol vervullen als Manager Business, waarbij zijn uitgebreide ervaring een waardevolle aanvulling zal zijn voor het team en de organisatie.


Michael Sahebdien, voorheen werkzaam bij Univé, is eveneens een indrukwekkende aanvulling op het team. Met maar liefst 25 jaar ervaring in de verzekeringswereld, waaronder een periode van 6 jaar als acceptant brand zakelijk bij Univé, brengt Michael een diepgaand inzicht in schadeverzekeringen voor zakelijke klanten. Bij apc holland zal hij de functie van Senior Acceptant (Schadeverzekeringen Zakelijk) bekleden en zijn deskundigheid inzetten om aangesloten verzekeringsadviseurs van het bedrijf te bedienen.
 

Met hun uitgebreide ervaring en bewezen trackrecords in de verzekeringswereld, beloven Remko Zuur en Michael Sahebdien een waardevolle bijdrage te leveren aan de groei en succes van apc holland. Hun aantreden benadrukt de voortdurende inzet van het bedrijf om hoogwaardige diensten te leveren en klantverwachtingen te overtreffen in de complexe wereld van verzekeringen. De organisatie is verheugd om deze twee zwaargewichten in de sector te verwelkomen en kijkt uit naar de positieve impact die zij zullen hebben op het bedrijf en zijn klanten.

apc holland is een toonaangevende speler in de verzekeringssector en staat bekend om zijn deskundigheid en klantgerichte benadering. Het bedrijf biedt een breed scala aan verzekeringsoplossingen en heeft een sterke staat van dienst in het leveren van hoogwaardige diensten en op maat gemaakte oplossingen.

Geplaatst op 02-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: