Aerde Bijlsma maakt overstap naar Keijzer & Van der Lugt

Na de recente komst van Britt den Ouden, kondigt Keijzer & Van der Lugt schade-experts opnieuw een uitbreiding van het team aan. ing. Aerde Bijlsma, NIVRE-registerexpert en FUEDI ELAE, heeft besloten zich aan te sluiten bij Keijzer & Van der Lugt. Deze stap bevestigt de visie en ambitie van Keijzer & Van der Lugt om een leidende positie in de branche te bekleden.

Aerde is een senior bouwkundig schade-expert met meer dan 12 jaar ervaring in het vakgebied. Zijn expertise is voornamelijk het vaststellen van omvangrijke en complexe bouwkundige schades. Naast zijn uitgebreide kennis en ervaring brengt Aerde ook uitstekende commerciële vaardigheden met zich mee, wat van onschatbare waarde is in de verzekeringsbranche.
 
Aerde zal, in samenwerking met medeoprichter Frank van der Lugt, de bouwkundeafdeling van Keijzer & Van der Lugt verder ontwikkelen en laten groeien. De toevoeging van Aerde aan het team zal de capaciteit van Keijzer & Van der Lugt vergroten om klanten nog beter van dienst te zijn en hoogwaardige dienstverlening te bieden op het gebied van bouwkundige schade-expertise.
 
Aerde zal in januari 2024 starten bij Keijzer & Van der Lugt. “De komst van Aerde versterkt de positie van Keijzer & Van der Lugt en brengt ons een stap dichter bij onze ambitie om uit te groeien tot een belangrijke speler in de expertise branche. We zijn ervan overtuigd dat Aerde van toegevoegde waarde zal zijn voor het team en de klanten van Keijzer & Van der Lugt, aldus medeoprichter Leslie Keijzer.”
Geplaatst op 02-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: