Arthur Obdam technisch schade-expert bij TOP Expertise

TOP Expertise verwelkomt een nieuwe aanwinst in hun team met de komst van Arthur Obdam als technisch schade-expert. TOP Expertise staat bekend om zijn gespecialiseerde aanpak in technische schadeafwikkeling en inspecties. Met zijn technische achtergrond in de vliegtuigbouwkunde en uitgebreide ervaring in leidinggevende functies bij Ammeraal Beltech zal Obdam gaan bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van TOP Expertise.

Na bijna twintig jaar bij Ammeraal Beltech in verschillende leidinggevende functies te hebben gewerkt, brengt Arthur Obdam een schat aan ervaring met zich mee naar TOP Expertise.  Zijn technische achtergrond ligt in de vliegtuigbouwkunde en door de jaren heen heeft hij ook aanvullende technisch-commerciële competenties ontwikkeld. Deze vaardigheden zijn essentieel voor het nauwkeurig interpreteren en effectief afhandelen van technische schadedossiers.
 
Bij TOP Expertise heeft Obdam de ambitie om zijn uitgebreide kennis en ervaring te benutten en deze te combineren met zijn vaardigheid om technische vraagstukken op een heldere en begrijpelijke wijze te communiceren. Zijn missie is gericht op het verder verbeteren van de dienstverlening en het centraal stellen van professionaliteit en het opbouwen van sterke zakelijke relaties. 
 
“Wij zijn blij met de komst van Arthur. Zijn toetreding belooft de positie van het bureau als marktleider in technische schadeafwikkeling en inspecties te versterken en verdere groei en excellentie te stimuleren”, aldus Robert Kruik, (mede)directeur bij TOP Expertise.
 
Arthur Obdam: “Mijn missie is om onze service naar een hoger niveau te tillen, waarbij professionaliteit en het creëren van verbinding centraal staan. Ik kijk ernaar uit om mijn inzet, nieuwsgierigheid en integriteit te verweven met de kwalitatieve dienstverlening van TOP Expertise.”

 
Geplaatst op 10-11-2023

< VorigeVolgende >


Share on: