Mathijs Hoek en Niels de Zeeuw starten Aspect Expertise BV

Ervaren schade-experts Mathijs Hoek (NIVRE-re) en ing. Niels de Zeeuw (NIVRE-re FUEDI-ELAE) verlaten na 17, respectievelijk 14 jaar Troostwijk Expertises om op 1 oktober a.s. onder de naam Aspect Expertise een eigen contra-expertisebureau te starten.

Mathijs Hoek (l,) en Niels de Zeeuw (r.)

Aspect Expertise richt zich op contra-expertises in de breedste zin van het woord. “De tijd was rijp voor een nieuwe stap waarmee een lang gekoesterde wens naar het zelfstandig ondernemerschap in vervulling gaat”, aldus de heren.

 

Mathijs zit ruim 30 jaar in het expertisevak. Hij startte in 1991 als schade-expert bij E. Hoek Expertise B.V. Er volgden diverse dienstverbanden bij gerenommeerde expertisebureaus waaronder GAB Robins Takkenberg, EMN Expertise, McLarens Young International en Troostwijk Expertises.

 

Niels betrad in 2009 de expertisemarkt na het in de avonduren voltooien van de opleiding HTS-Bouwkunde en diverse betrekkingen in de bouw- en aannemerswereld. Niels is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ervaren bouwkundig schade-expert met een ruime ervaring op nationaal en internationaal niveau.

 

Aspect Expertise zal werkzaam zijn vanuit een binnenkort te betrekken kantoorpand aan de Bijdorp-Oost 42 in Barendrecht.

 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 12-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: