Söderberg & Partners stapt in vermogensbeheer met NNEK Vermogensopbouw

Söderberg & Partners Nederland en NNEK zijn verheugd hun strategische samenwerking aan te kondigen. De samenwerking markeert de uitbreiding van expertise en diensten van Söderberg & Partners, terwijl beide bedrijven zich blijven inzetten om holistisch financieel advies toegankelijk te maken voor een breder publiek. NNEK heeft twee duidelijke doelstellingen die naadloos aansluiten op de visie van Söderberg & Partners voor toekomstgericht advies en groeiende samenwerkingen.

Versterking van Adviseursnetwerk en Dienstverlening 
Het bestaande netwerk van adviseurs van Söderberg & Partners wordt versterkt met NNEK's geavanceerde platform voor vermogensbeheer. Deze stap komt voort uit het besef dat de rol van financieel adviseurs zich ontwikkelt in een dynamisch financieel landschap. Door de vermogensbeheeroplossingen van NNEK te integreren met de huidige bedrijfslijnen van Söderberg & Partners op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken, streeft het bedrijf naar een meer holistische benadering om te voldoen aan de veranderende behoeften van klanten.

Beide bedrijven vonden elkaar in hun gedeelde visie op dienstverlening. "Wij geloven dat een bredere aanpak essentieel is om klanten effectief te adviseren in deze complexe financiële tijden," zegt Theo Andringa, CEO van NNEK. 

Lancering van bewezen Partnerschapsmodel in Vermogensbeheermarkt 
Voortbouwend op het bewezen succes van strategische samenwerkingen in de markt voor verzekeringstussenpersonen, breidt S&P dit succesvolle model nu uit naar het domein van vermogensbeheer. Dit partnerschapsmodel, gericht op samenwerking en groei, stelt S&P en NNEK in staat om innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te bieden aan partners in de financiële sector. Ondersteund door de internationale kennis van Söderberg & Partners en versterkt door de lokaal toegevoegde expertise van het NNEK-team, is Söderberg & Partners van plan om nieuwe strategische partnerschappen aan te gaan.  

Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners Nederland: "Met de toevoeging van lokaal talent op het gebied van vermogensbeheer en wereldwijde inzichten, kijken we uit naar het opbouwen van nieuwe strategische relaties die de verwachtingen van onze partners zullen overtreffen! Deze strategische samenwerking versterkt de toewijding aan innovatie, samenwerking en het bieden van uitgebreide financiële oplossingen aan een diverse klantenkring."

De transactie is onderhevig aan goedkeuring door de toezichthoudende autoriteiten.

Geplaatst op 11-09-2023

< VorigeVolgende >


Share on: