VNAB young talent award 'A touch of the future'

Samen willen we – in de coassurantiemarkt – bewuste keuzes maken om een duurzamere en veerkrachtigere toekomst te waarborgen. Tijdens de tweede editie van de VNAB young talent award ontmoet u de changemakers uit onze sector. Dit is dé award voor young professionals binnen de coassurantiemarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. De uitreiking vindt op donderdag 14 september plaats in de Kunsthal in Rotterdam.

Voor young én senior professionals
De VNAB young talent award is een feest voor zowel young als senior professionals uit de branche. Interesse om de finale bij te wonen? Ook als uw collega niet in de finale staat, bent u van harte welkom! Een uitgelezen kans om elkaar na de zomervakantie weer te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen.


Programma
18.30 - 19.00 uur: Inloop
19.00 - 20.00 uur: Award uitreiking
20.00 - 22.30 uur: Diner en voetjes van de vloer

Dresscode: A touch of the future
Met alle ontwikkelingen die zowel binnen als buiten de markt spelen, kan het thema 'de toekomst' deze avond uiteraard niet ontbreken. Trek uw feestelijke outfit aan voor dit futuristische feest waarbij u een klein stukje van de toekomst laat zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de themakleuren zilver, paars of blauwLet op!De persoon met de meest futuristische outfit wint ook een prijs! 
...
VNAB young talent award uitreiking
Donderdag 14 september  |  
18:30 - 22:30 uur
Inclusief diner
Kunsthal 
Museumpark, Westzeedijk 341
3015 AA Rotterdam
 
   
Aanmelden
 
Voeg toe aan uw agenda
 
Bron: VNAB
Geplaatst op 17-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: