Marsh Nederland haalt Lusine Muradjan binnen als Liability broker

Lusine Muradjan is onlangs gestart als Liability broker bij Marsh Nederland. Deze uitbreiding van het Liability team maakt onderdeel uit van de groeistrategie van Marsh. Naast Lusine zijn eerder dit jaar namelijk ook Sabrina Brevé, Federica Fermani en Rinze Mulders als broker aan boord gekomen.

Lusine studeerde rechten aan de Radboud University en heeft als jurist voor verschillende organisaties en bedrijven gewerkt. Vervolgens startte zij haar eigen juridische adviespraktijk. Na de enthousiaste verhalen van haar man die eveneens de overstap maakte naar de grootzakelijke verzekeringsmarkt was haar interesse gewekt met als gevolg dat zij nu onderdeel uitmaakt van het Liability team van Marsh in Rotterdam waar Marc Bosma als broking director verantwoordelijk voor is.

 

Lusine over haar nieuwe functie: “Er is een mooie kans op mijn pad gekomen en die heb ik met beide handen aangepakt. Ik ben sinds kort gestart bij Marsh en voel mij er nu al thuis. Marsh is een wereldwijd leidende verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. Ongeveer 30.000 collega's van Marsh werken samen om klanten te bedienen in meer dan 130 landen. Daar mag ik nu onderdeel van zijn en daar ben ik ontzettend blij om.”


 

Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 18-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: