Seminar over (brand)beveiliging van ASRS

Op 26 oktober a.s. organiseert VdS Nederland uit Hilversum, in samenwerking met producent AutoStore, een seminar over (brand)beveiliging van geautomatiseerde opslag- en orderverzamelsystemen, oftewel Automatic Storage & Retrieval Systems (ASRS).

Tijdens dit ASRS-seminar krijgen bezoekers een 360-graden blik op brandveiligheid in dit, voor veel logistieke eindgebruikers, nog relatief nieuw opslagconcept. Maar ook voor verzekeraars en brandweer is dit nog een vrij onbekend terrein. Het seminar is daarom gericht op brandbeveiligingsprofessionals van zowel eindgebruikers, verzekeraars, brandweercorpsen, VVB-adviseurs, sprinkler installateurs en andere geïnteresseerden.

Aan het woord komen keynote sprekers van IKEA, Zurich Insurance Company, VdS Nederland en AutoStore.

ASRS biedt logistieke dienstverleners een concurrentievoordeel om met een efficiënt voorraadbeheer leveringsbeloften na te komen in de hypersnelle omgeving van vandaag. Zij moeten snel en flexibel zijn om te kunnen opereren in een tijdperk van 24/7 vraag- en leverbehoeften.

Veiligheid maakt onderdeel uit van de bedrijfscultuur. Daarbij hoort ook de brandbeveiliging voor het waarborgen van de veiligheid van werknemers, bezoekers en de bedrijfscontinuïteit. En dat vraagt om nieuwe inzichten en oplossingen.

Het seminar wordt gehouden in het Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De voertaal is Engels.
Inschrijven kan eenvoudig via de website van VdS Nederland. Hier is ook uitgebreide informatie te vinden over de inhoud van het programma.

De kosten bedragen € 250,- per deelnemer (tot 1 oktober), daarna betaalt u € 350,-. Vanaf 3 deelnemers van hetzelfde bedrijf ontvangt u € 50,- korting per persoon.

Meer informatie en inschrijven: https://vds-nederland.nl/seminar/26-oktober-seminar-beveilig...

Bron: VdS Nederland
Geplaatst op 18-08-2023

< VorigeVolgende >


Share on: