Opleiding NIVRE-expert Personenschade verkrijgt Hbo-accreditatie

Letsel Opleidingen heeft als eerste opleidingsinstituut voor de Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade een Hbo-accreditatie verkregen.

Foto: Francie Peters, directeur van Letsel Opleidingen

Letsel Opleidingen heeft voor de Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade Hbo-accreditatie verkregen. "Wij zijn daar ontzettend trots op", aldus Francie Peters, directeur van Letsel Opleidingen. "Het was een veelomvattende en tijdrovende klus, waar wij al met al ruim een half jaar mee bezig zijn geweest. Dat wij nu voor deze opleiding als eerste opleidingsinstituut in Nederland hebben aangetoond aan de zware kwalitatieve vereisten van het Hbo-onderwijs te voldoen, en dus wettelijk erkende diploma’s mogen uitreiken, voelt meer dan goed."

Letsel Opleidingen ontwikkelde alle lesmaterialen voor deze opleiding in eigen beheer en leert haar studenten te werken volgens de LO-methode®, waarin het op systematische wijze analyseren van letselschadecasuïstiek centraal staat. De eerstvolgende opleidingen staan gepland voor september (vol) en november 2023.

Meer informatie over de opleiding tot NIVRE- expert Personenschade is te vinden op de website van Letsel Opleidingen: Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade | Letsel Opleidingen 

 

Geplaatst op 18-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: