Toegenomen beveiliging door aantal explosies woonhuizen en bedrijfspanden

Onlangs zijn er in de media herhaaldelijk berichten verschenen over toenemende explosies bij woningen, bedrijven en andere doelwitten, waaronder auto's. Het afgelopen halfjaar heeft ons een zorgwekkend beeld laten zien, met 246 aanslagen op woningen (162), bedrijven (64) en andere doelen, zonder enige beperking tot alleen grote steden.

Deze stijging in explosies bij woonhuizen en bedrijfspanden heeft ongetwijfeld onrust veroorzaakt in de samenleving. De overheidsdiensten zijn actief bezig met het achterhalen van de daders, maar laten we niet vergeten dat de aandacht voor de getroffenen, die ongewild betrokken raken bij dergelijke incidenten, ook van groot belang is.
 
Crown Security Services heeft vanwege haar expertise in de afgelopen weken meerdere oproepen ontvangen om de veiligheid van getroffen woonhuizen en appartementen te waarborgen na een explosie. "We hebben effectieve fysieke beveiliging toegepast, en indien nodig langdurige beveiliging, zodat bewoners veilig konden terugkeren naar hun woningen en in hun eigen omgeving konden herstellen van deze traumatische gebeurtenis. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor de beveiliging en afscherming van de getroffen locatie."
 
Sinan Hayir, directeur en eigenaar Crown Security Services: "Het waarborgen van beveiliging is maatwerk, waarbij alle maatregelen zorgvuldig op elkaar moeten worden afgestemd. Naast de fysieke beveiliging van onze beveiligingsmedewerkers, hebben we ook onze nieuwste elektronische beveiligingsoplossing genaamd 'SPOTTERS' ingezet. Deze geavanceerde oplossing combineert optimale detectie met AI-technologie, die wordt toegepast door onze Particuliere Alarmcentrale (PAC), in samenwerking met de directe inzet van onze beveiligingsmedewerkers.
 
Dankzij de applicatie aan de zijde van de PAC worden ontvangen beelden continu verbeterd, waardoor nodeloze alarmeringen worden voorkomen. De intelligente technologie neemt nu het verificatieproces over, en de directe communicatie tussen PAC en Crown Security Services zorgt voor flexibiliteit in signalering en alarmering zonder de beveiligingsmaatregelen te verzwakken.
 
Onze beveiligingssystemen kunnen overal worden ingezet en zijn zeer duurzaam. De accu's, die we in eigen beheer hebben, gaan maar liefst 500 dagen mee. Bovendien wekken we deze accu's op in ons duurzaam gebouwde hoofdkantoor in Hendrik Ido Ambacht, dat begin 2023 in gebruik is genomen. Hierdoor hebben we geen noodstroomvoorzieningen nodig, wat ervoor zorgt dat onze beveiligingsketen oprecht duurzaam is."
Geplaatst op 26-07-2023

< VorigeVolgende >


Share on: