Overweldigende belangstelling voor NARIM Congres

De belangstelling voor het NARIM Congres is groot. Zo groot zelfs dat het inmiddels is voltekend. Personen die zich toch nog willenl aanmelden worden op een wachtlijst geplaatst. In de loop van de komende week bekijkt het NARIM of het alsnog mogelijk is om de laatst ingeschrevenen alsnog te kunnen laten deelnemen.

Gaat u deelnemen? Lees dan vooral even verder voor een tipje van de sluier!
De dag begint vroeg. Vanaf 09.00 uur kunt u deelnemen aan de NARIMspiratie. Om deze inspirerende sessie goed zijn werk te laten doen, adviseren wij u om niet later dan 09.30 uur aanwezig te zijn. We verklappen nog niet teveel, maar ga er maar van uit dat u geïnspireerd raakt door de natuur! Na de NARIMspiratie is er tijd voor koffie en om 10.30 uur start het plenaire programma.

Key note speaker Menno Lanting gaat in zijn presentatie verder waar de NARIMspiratie is gestopt: hoe kunt u "Transform to perform" optimaal in de praktijk brengen. Na de lunch, waar zoals gebruikelijk ruim de tijd voor wordt genomen, staan de subsessies op het programma. Dit jaar anders dan anders: u kunt bijvoorbeeld veel leren van bijen, proberen uit een escape room te komen of wandelen in de natuur. Laat u verrassen!


Zoals gebruikelijk wordt het Congres op een ludieke manier afgesloten en start rond 17.00 uur de borrel gevolgd door een walking dinner. 

Geplaatst op 15-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: