Jack Hommel kondigt zijn pensioen aan

Jack Hommel, directeur bij Achmea NV, gaat per 1 september met pensioen. Hommel is verantwoordelijk voor de bediening van de zakelijke markt via Centraal Beheer en Avero Achmea. Hij heeft zijn vertrek aangekondigd op LinkedIn, waar hij zijn dankbaarheid heeft uitgesproken voor de samenwerking met zijn collega's en relaties.

Hommel heeft jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche, waarvan meer dan 33 jaar bij Achmea. Hij was leidinggevende bij Interpolis van de buitendienst experts op het gebied van letselschaderegeling. Daarna werd Hommel adjunct directeur Bedrijven, branchedirecteur Inkomen, directeur stichting Rechtsbijstand om in 2000 business unit voorzitter Schade Particulier te worden. In 2008 werd Hommel directievoorzitter van de divisie Intermediaire Distibutie ( Avero Achmea en Woonfonds). Waar hij zes jaar lang leiding heeft gegeven en in 2014  de divisies Grootzakelijk en Direct (Centraal Beheer en FBTO) heeft samengebracht.  In zijn huidige functie is hij directeur Zakelijk van de nieuwe divisie en verantwoordelijk voor de schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en personeelscollectiviteiten van Centraal Beheer en Avero Achmea.
 
Onder leiding van Hommel hebben Centraal Beheer en Avero Achmea zich verder ontwikkeld als belangrijke spelers op de zakelijke verzekeringsmarkt. Hommel heeft zich in zijn functie altijd sterk gemaakt voor innovatie en digitalisering. 
 
Met het vertrek van Hommel verliest Centraal Beheer en Avero Achmea een ervaren en gedreven bestuurder. Zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Centraal Beheer en Avero Achmea zal zeker gemist worden.
 
Jack Hommel schrijft zelf op zijn LinkedIn pagina: “Ik heb mooie teams, business unitis, divisies en bedrijfsonderdelen mogen leiden voor Interpolis, Avéro Achmea en Centraal Beheer. En o zo veel goede resultaten kunnen realiseren sámen; voor onze klanten, partners en collega's. Met vaak veel maatschappelijke impact. Ook in diverse nevenfuncties bij oa Hagelunie, het Verbond van Verzekeraars , Waarborgfonds Motorverkeer Instituut Asbestslachtoffers (IAS), Stichting Leven en Financiën (LEF) en Geldfit Zakelijk van betekenis kunnen zijn hoop ik. En daarvoor ben ik vooral enorm dankbaar. Superfijn dat ik aan het idee kan gaan wennen komende maanden. Afscheid nemen valt mij ook zwaar en eigenlijk doe ik dat liever niet. Ik weet zeker dat degenen die ik persoonlijk ken voor altijd een plekje in mijn hart hebben. We hebben zo veel samen meegemaakt! Dank aan velen: mijn leidinggevenden, mijn collega's, klanten, partners en vooral aan mijn gezin natuurlijk. Tot ziens en ik wens iedereen alvast het allerbeste toe.”
Geplaatst op 05-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: