Evenement Renovatie & Transformatie in de Brabanthallen

Op 23, 24 en 25 mei wordt in de Brabanthallen in Den Bosch het B2B evenement Renovatie & Transformatie gehouden voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren. Duizenden professionals uit de bouwkolom en hun opdrachtgevers bezoeken het evenement voor informatie, inspiratie, ontmoeten en zakendoen.

Gratis toegang voor professionals
Renovatie & Transformatie en zusterbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW zijn gratis voor iedereen die zich tijdig voorregistreert. Bezoekers hebben over en weer vrij toegang. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW. De voorregistratie loopt tot en met maandag 22 mei.

Een stevig kennisprogramma
Bij Renovatie & Transformatie hoort ook een stevig kennisprogramma. In samenwerking met de koplopers uit de branche worden seminars, debatten en workshops georganiseerd over allerlei ontwikkelingen.

 

Locatie, data en openingstijden
Renovatie & Transformatie 2023 vindt plaats van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 mei 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch en is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Klik hier voor een beschrijving van uw route naar de Brabanthallen.

Geplaatst op 03-05-2023

< VorigeVolgende >


Share on: