Licent Groep benoemt Ralph van Helden tot CEO en trekt Lennart Haar aan

Ralph van Helden is begin deze week gestart als CEO bij de Licent Groep, een coöperatie van onafhankelijke assurantieadviseurs, terwijl Lennart Haar gestart is als Acceptant Volmacht Zakelijk.

Links Ralph van Helden, rechts Lennart Haar

De Licent Groep is onlangs gevormd uit een transactie van 16 bestaande adviesbedrijven en het volmachtbedrijf van Licent. De groep telt meer dan 300 medewerkers en heeft de ambitie om de komende jaren sterk door te groeien waarbij een optimale klantbediening centraal staat. De kantoren werken samen met nagenoeg alle verzekeraars die actief zijn op de Nederlandse markt. Binnen de coöperatie werken zij ook als gevolmachtigd agent; Licent Assuradeuren B.V. mag namens meerdere verzekeraars rechtstreeks optreden en faciliteert haar kantoren bij particuliere, zakelijke en agrarische verzekeringen.

Ralph startte ooit bij een lokaal adviesbedrijf waarna hij een breed georiënteerde carrière opbouwde bij Rabobank, Assurantiebedrijf ING Bank, Marsh, Lloyd’s of London en Everest Insurance. Met deze stap is hij weer terug waar het allemaal begon: het adviesbedrijf.

Acceptant Volmacht Zakelijk Lennart Haar is eveneens gepokt en gemazeld. Zo heeft hij onder andere gewerkt bij MJFP Financiële Planning, DAK Intermediairscollectief, ABN AMRO Verzekeringen. Hij was tevens als Acceptant Volmacht Zakelijk werkzaam bij Cumela en Mandaat Assuradeuren.

 

Door Cindy van der Helm (foto's Licent, bewerkt door SCHADE magazine)
Geplaatst op 06-04-2023

< VorigeVolgende >


Share on: