VPV Rotterdam najaarsbijeenkomst 29 november 2022

In het afgelopen decennium is de belangstelling voor en behoefte aan verduurzaming van de private sector sterk toegenomen. Termen als ‘sustainability’ en ‘ESG’ (Environmental, Social en Governance) duiken steeds vaker op in alle bedrijfstakken, inclusief de verzekeringswereld.

Wat het gaat betekenen voor de verzekeringswereld en de periferie rondom de verzekeringsbranche gaat de VPV Rotterdam graag met u onderzoeken. VPV Rotterdam heeft topspreker Peter Plat MSc RA weten te strikken om zijn kennis en inzichten met u te delen. Peter Plat is Associate Partner bij EY (Ernst & Young) en werkt op dit moment samen met het Verbond van Verzekeraars aan het project ESG. Peter heeft enorm veel kennis op dit gebied en kan ook helder verwoorden wat het voor ons gaat betekenen. Wij vinden het ook belangrijk dat Peter Plat onafhankelijk is.


Na de lezing van Peter Plat wordt er een panelgesprek gehouden met verschillende stakeholders om verder te verdiepen in wat wij kunnen verwachten en hoe wij onszelf en onze klanten kunnen helpen met het voorbereiden op ESG.


Het programma van 29 november 2022


17.30 uur
U bent welkom in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum, waar vanaf 18:00 uur een Italiaans buffet voor u klaar staat.


18:30 uur
Opening door voorzitter Edward van Gilst


18.35 uur
Lezing door Peter Plat MSc RA senior associate EY


19.30 uur


Pauze


19.45 uur
Panelgesprek waarin we met een aantal stakeholders de verdieping gaan zoeken naar wat ESG voor ons gaat betekenen in de dagelijkse adviespraktijk. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen voor verzekerbaarheid in de toekomst.


20.30 uur
Afsluiting en netwerkborrel tot 21:30 uur.


Aanmelden voor de bijeenkomst
Deelname aan dit bijzondere evenement kost € 25,-. Voor leden van VPV Rotterdam is deelname kosteloos. Het lidmaatschap kost per jaar 40,-- euro per persoon. Voor bedrijfslidmaatschappen zijn er interessante opties.


Wees er snel bij en schrijf u nu in! www.vpvrotterdam.nl

Geplaatst op 18-11-2022

Volgende >


Share on: