Maritieme verzekeringsmakelaar Georg Duncker zet voet op Nederlandse bodem

Georg Duncker GmbH & Co. KG, een toonaangevende, wereldwijd opererende aanbieder van maritieme verzekeringen en aanverwante diensten, heeft onlangs de deuren geopend van de eerste vestiging in Nederland. Vanuit de vestiging in Rotterdam zal de gehele Benelux worden bediend.

Foro: Hans Liem LLM Directeur Benelux (r) en Willem-Jan van Eijsden, Hoofd Marine Benelux (l)

Vorig jaar april is Hans Liem LLM aangetrokken om gestalte te geven aan de aanwezigheid van Georg Duncker in de Benelux. Naast Liem, die is benoemd tot Directeur Benelux, is Willem-Jan van Eijsden aangesteld als Hoofd Marine Benelux. Het tweetal heeft gezamenlijk de leiding van het kantoor in Rotterdam en is verantwoordelijk voor de Benelux.

Beide heren beschikken over uitgebreide ervaring en gedegen, specialistische kennis van marine verzekeringsmarkten om industriële risico's aan te pakken. Liem heeft ruim 35 jaar ervaring in de verzekeringssector. Voordat hij bij Georg Duncker in dienst trad, was hij CEO van JLT Nederland. Willem-Jan van Eijsden bekleedde eerder diverse leidinggevende functies bij Dutch P&I en laatstelijk bij de Noord Nederlandsche P&I Club (NNPC).

"In de afgelopen jaren hebben wij onze bestaande zakelijke relaties met rederijen en verzekeringsmaatschappijen in de Benelux versterkt. Bovendien zijn we erin geslaagd nieuwe zaken uit dit gebied te genereren. We zijn dan ook blij dat we een aantal gerenommeerde reders tot onze klanten mogen rekenen. Gezien de aanzienlijke omvang van de Nederlandse en Belgische zee- en binnenvaartvloot en de goede reputatie van veel rederijen, zien wij voor ons uitstekende mogelijkheden in deze scheepvaartmarkten”, aldus Christian Ross, eigenaar en Managing Partner van Georg Duncker GmbH & Co. KG.

Liem: “Georg Duncker heeft een goede naam als het gaat om klantgerichtheid. De klantgerichtheid betekent dat onze klanten een uitstekend niveau van dienstverlening zullen blijven ontvangen en tevens verbeterde ondersteuning zullen krijgen door onze diepgaande specialistische expertise, internationale mogelijkheden en aanvullende producten en diensten.”

Met 100 medewerkers wereldwijd verleent Georg Duncker service aan tal van internationale klanten. Naast het hoofdkantoor in Hamburg en het nieuw geopende kantoor in Rotterdam heeft Georg Duncker vestigingen in Singapore en de VS.

De Nederlandse vestiging van Georg Duncker bevindt zich aan het Westplein 12, 3016 BM te Rotterdam. 
Foto: Georg Duncker. Bewerking: Cindy van der Helm
Geplaatst op 03-11-2022

Volgende >


Share on: