NIVRE vaktechnische opleiding voor iedereen met MZL werk- en denkniveau

Heb je ergens anders dan bij OSR een - interne - MZL opleiding gevolgd of heb je door ervaring hetzelfde niveau bereikt en wil je NIVRE Register Expert worden? Dan kun je bij OSR juridische opleidingen een MZL-kennistoets maken. Na afronding met een voldoende kun je het MZL-instroomprogramma NIVRE expert personenschade volgen. Je hoeft dus niet de hele opleiding branche personenschade te volgen wanneer je aantoonbaar over de juiste kennis beschikt.

MZL-instroomprogramma NIVRE expert personenschade
Of je nou beschikt over een OSR-MZL-diploma of op een nadere manier MZL werk- en denkniveau hebt opgedaan, met deze kennis hoef je niet de hele opleiding branche personenschade te volgen wanneer je NIVRE Register Expert wilt worden. 

Voor al deze mensen heeft OSR juridische opleidingen met goedkeuring van het NIVRE het MZL-instroomprogramma ontwikkeld. Het programma bestaat uit drie korte e-learningmodules, die aanvullend zijn op de theorie van de leergang MZL. Deze worden gevolgd in onze online leeromgeving. Daarnaast volg je nog negen één of tweedaagse verdiepingscursussen, in totaal gaat het om twaalf lesdagen.

Iedereen met een OSR-MZL-diploma kan meteen aan de opleiding beginnen (let op: per 1 juli 2023 mag deze niet ouder zijn dan 5 jaar). Beschik je op een andere manier over deze kennis? Dan moet je eerst een MZL kennistoets met goed gevolg afronden, om aan het instroomprogramma te kunnen deelnemen.
Meer informatie >

Opleiding branche personenschade
Beschik je nog niet over MZL werk- en denkniveau? Geen enkel probleem, je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor de hele opleiding branche personenschade van OSR juridische opleidingen. Deze opleiding voldoet ook aan de vaktechnische opleidingseisen die het NIVRE stelt. 

De opleiding bestaat uit drie onderdelen: kennis, vaardigheden en kennis van externe deskundigheid en bestaat uit 17 verschillende e-learning modules, verdiepingscursussen en trainingen. 
Meer informatie >

 
Geplaatst op 31-10-2022

< VorigeVolgende >


Share on: