Maas Lloyd verleent volmacht aan I14e Assuradeuren

Maas Lloyd verleent volmacht aan I4e Assuradeuren. I4e Assuradeuren B.V. is sinds 2020 actief en legt zich toe op brand- en brandbedrijfsschadeverzekeringen in de co-assurantiemarkt waarbij risk engineering een doorslaggevend onderdeel van het acceptatieproces vormt.

Foto: Elbert-jan Offereins, Rene Schickendantz, Rogier van der Kooy Versteeg, Arno van den Bosch
 
I4e Assuradeuren B.V. is een initiatief van de al langer aan Climbel (Risk Management Services) verbonden Hans Geerdink en René Schickendantz. Per 1 november 2021 is ook Arno van den Bosch betrokken bij het verder uitbouwen van het jonge assuradeurenbedrijf. 

René Schickendantz.: “Met de nieuwe samenwerking met Maas Lloyd zijn wij in staat om voor vrijwel alle bedrijfstakken een passende verzekeringsoplossing te vinden.”

Maas Lloyd, de Rotterdamse schadeverzekeraar die puur en alleen samenwerkt met de volmacht, is verheugd met de samenwerking met i4e waarin verzekerden beschouwd worden als individuele risico’s, waar maatwerk voor geleverd wordt. Vooral de manier waarop i4e dit doet aan de hand van Risk Engineering spreekt ons erg aan aldus Rogier van der Kooy Versteeg (Manager Distribution bij Maas Lloyd). De onafhankelijke technische begeleiding aan ondernemers is de eerste schakel in risicobeheersing met de intentie een langdurige relatie aan te gaan.

De samenwerking op het gebied van brand is een mooie start. Wij kijken dan ook uit naar wat de toekomst zal brengen. “Intensieve samenwerking tussen i4e en Maas Lloyd heeft deze unieke samenwerking tot stand gebracht waarbij Maas Lloyd haar capaciteit kan inzetten op de zakelijke tekening van i4e."  


Arno van den Bosch geeft aan erg blij te zijn met de samenwerking met Maas Lloyd en de uitbreiding van de volmacht capaciteit voor i4e. “We zien Maas Lloyd als een mooie partner voor de toekomst en gaan ervan uit dat de samenwerking beide bedrijven sterker maakt."
Geplaatst op 25-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: