Jubileumjaar vol festiviteiten is voor Claeren van start gegaan

Het in ‘s-Hertogenbosch gevestigde Claeren bestond vorige week exact 100 jaar. Oprichter Theo Claeren kreeg op 13 november 1922 namelijk een eerste aanstelling als intermediair bij een rechtsvoorganger van Aegon. Op 13 november was de aftrap van een jaar vol festiviteiten.

Claeren: “Claeren bestaat 100 jaar! Dat moet gevierd worden. Als aftrap zijn de collega's op de vestigingen op deze bijzondere dag uiteraard verrast. Zij vormen de basis van ons mooie bedrijf.”
 

Medewerkers werden verrast met koffie en gebak. En niet zomaar koffie uit de koffie automaat. Een heuse barista ging met een koffie kar de vier vestigingen af terwijl de medewerkers zich tegoed mochten doen aan diverse lekkernijen.


Over Claeren
Claeren is een onafhankelijke, toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Claeren telt 100 medewerkers en behoort tot de top 50 advieskantoren in Nederland. Het bedrijf maakt sinds januari 2021 deel uit van de Alpina Group die circa 2.000 medewerkers telt. Onder de organisatie vallen het vorig jaar overgenomen Indis, de Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep, inclusief alle onderliggende merken. 

Geplaatst op 22-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: