Troostwijk benoemt Arjan Hovinga tot CCO

Met ingang van 1 november is Arjan Hovinga benoemd tot CCO van Troostwijk. Hij neemt daarmee een deel van de taken van Pieter Bakker over, die met ingang van dezelfde datum benoemd is tot COO van Troostwijk. Arjan was voorheen Directeur a.i. van Oodit, het online platform van Troostwijk.

Arjan Hovinga heeft na zijn studie Bedrijfskunde aan de RUG diverse leidinggevende functies bekleed. Nu Pieter Bakker COO geworden is en er een functie vacant is gekomen, maakt hij de overstap naar Troostwijk. Arjan: “Ik zie ontzettend veel potentie in het bedrijf. Mijn achtergrond ligt op het snijvlak van software en verzekeren. Ik hoop dat ik met mijn technische kennis kan bijdragen aan de digitalisering van Troostwijk. Ook wil ik op een nieuwe manier de markt benaderen. Ik denk dat de verschillende onderdelen van het bedrijf elkaar nog meer kunnen versterken dan nu het geval is. Er zit zoveel kennis binnen Troostwijk waarmee continuïteit kan worden geboden. Zo heb je aan de voorkant taxaties en risico-inspecties, de schade-experts komen in beeld als het fout is gegaan, het digitale platform van Oodit om risico’s te beheersen en willen opdrachtgevers weten wat er nou écht mis is gegaan of herhaling van een calamiteit voorkomen, dan schakelen we het NLOI in. We kunnen nog zoveel meer voor klanten gaan betekenen door combinaties tussen de diverse onderdelen te maken. Met elkaar kunnen we ze als geen ander helpen met strategische vraagstukken.”
 

Arjan kent Troostwijk al wat langer dankzij zijn ervaring als Directeur a.i. bij Oodit. Dat hij niet eerder bij Troostwijk zelf heeft gewerkt, ziet Arjan als een voordeel. “Ik heb bij veel verschillende bedrijven gewerkt en in een groot aantal keukens mogen kijken. Ik denk dat ik met een frisse blik naar het werk kan kijken, waarbij ik gebruik zal maken van de kennis en ervaring van al mijn collega’s. Hun vakkennis is onovertroffen, wordt geroemd en moeten we koesteren, onder andere door een goede wisselwerking te creëren.”

 

Foto: Arjan Hovinga. Bewerking: Cindy van der Helm
Geplaatst op 22-11-2022

< VorigeVolgende >


Share on: