Zicht verbreedt dienstverlening met intermediaire labels

De intermediaire labels Incomfort assuradeuren en Flexcom4 van Qare worden overgenomen door Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. Met deze labels wil Zicht zijn dienstverlening verder verbreden en zich meer gaan verdiepen in de inkomensverzekeringen.

Lia Polano-Wijgers, algemeen directeur Zicht: “Met de komst van deze labels verbreden wij de dienstverlening aan onze klanten en verdiepen wij ons specialisme inkomensverzekeringen. Dit past naadloos in de ambitie van Zicht om onze zakelijke klanten diepgaand te adviseren over de volle breedte van hun risico’s. Bovendien geeft deze overname een versnelling aan de wens van Zicht om het volmachtbedrijf uit te breiden met inkomensverzekeringen. InComfort zal hiervoor autonoom opereren binnen Zicht.”

InComfort Assuradeuren is een volmachtbedrijf dat verzekeringsoplossingen biedt op het gebied van inkomen en sociale zekerheid. FlexCom4 is een assurantietussenpersoon voor inkomens- en verzuimverzekeringen en dé specialist in verzuimbegeleiding voor de flexbranche. Zij zijn het loket voor uitzendondernemingen die de risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid van uitzendkrachten professioneel willen managen en hun administratieve lasten en verzuimkosten structureel willen verlagen.
Geplaatst op 08-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: