Unigarant en ARAG tekenen samenwerkingsovereenkomst

De rechtsbijstand portefeuilles van Unigarant, het verzekeringsbedrijf van ANWB, komen vanaf 1 januari 2022 in beheer van rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch probleemoplosser ARAG.

Een uitstekende klantbeleving, daar hebben beide partijen op vrijdag 16 juli op geproost. De samenwerkingsovereenkomst is getekend voor de duur van drie jaar. Een overeenkomst waarin de klant en bijbehorende dienstverlening centraal staat. In de komende periode wordt verder gewerkt aan de overgang en de dienstverlening voor alle klanten.

“We kijken uit naar de samenwerking met ARAG. Ze sluiten goed aan bij onze kernwaarden als bedrijf en kunnen ons helpen nog relevanter te zijn voor onze klanten. Hierbij denken we aan online hulpmiddelen en het doorontwikkelen van onze huidige rechtsbijstandsverzekering“, aldus Peter Siewers, algemeen directeur Unigarant.

Marc van Erven, CEO ARAG SE Nederland, is eveneens verheugd over de overeenkomst: “Deze samenwerking is voor alle betrokken partijen een mooie stap. We hebben een gedeelde visie: de klant nog beter bedienen met de inzet van nieuwe inzichten en innovatietechnieken die we gezamenlijk in huis hebben. Een prachtige uitdaging.”

De portefeuilles voor de merken Unigarant en ANWB hebben een omvang van 33.000 polissen en komen vanaf 1 januari 2022 in beheer van ARAG. Dit is exclusief het onderdeel verkeersrechtsbijstand dat wordt uitgevoerd door ANWB Rechtsbijstand. 
 
Geplaatst op 19-07-2021

< VorigeVolgende >


Share on: