Polygon acquireert Asbest Cleaning Services bvba

Gisteren heeft Polygon Asbest Cleaning Services bvba in Belgiƫ overgenomen. ACLS is een Property Damage Restoration bedrijf met diensten waaronder sloop en asbestverwijdering. De overname voegt 20 werknemers en een omzet van ongeveer 4 miljoen euro toe.

"ACLS is een perfecte match voor ons omdat het ons in staat stelt zowel onze geografische dekking in België als ons aanbod uit te breiden met bijkomende diensten die onze klanten vragen. Ik ben erg blij ACLS te mogen verwelkomen in de Polygon familie", zegt Axel Gränitz, President en CEO van de Polygon Groep.

ACLS is een familiebedrijf met hoofdzetel in Limburg, in het oosten van België. Aangezien Polygon sterker is in het westen en midden van België, zal Polygon België door de overname zijn geografische voetafdruk kunnen uitbreiden.

 

"We zien grote kansen met deze overname, die ons in staat zal stellen onze voetafdruk uit te breiden en tegelijkertijd een completer dienstenaanbod te bieden ten voordele van onze klanten. Het is ook een zeer goede culturele fit, aangezien zowel Polygon als ACLS dezelfde waarden delen en mensgerichte bedrijven zijn met een hoge integriteit", zegt Carla Slaets, Country President van Polygon België.

 

ACLS is voor het grootste deel in handen van de familie Van Pee. De twee operationeel betrokken managers, Wim en Jo Van Pee blijven aan en maken deel uit van het managementteam.

 

"We kijken er echt naar uit om deel uit te maken van de Polygon-familie, die een reputatie heeft als kwaliteitsleverancier op de Belgische markt. We zien veel voordelen in het bundelen van onze krachten, aangezien dit ons in staat zal stellen om onze klanten meer en betere diensten aan te bieden", aldus Jo en Wim Van Pee.

 

Over Polygon
Polygon is een Global Expert en de Europese marktleider in Property Damage Control. Op 3 continenten en in 16 landen, voorkomen, controleren en beperken onze 5.400 serviceprofessionals de gevolgen van water, brand en klimaat. Onze innovatieve en op maat gemaakte oplossingen combineren mensen, kennis en technologie voor een brede waaier van klantensegmenten.

 

 

Geplaatst op 04-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: