Jan Jaap Troost underwriting manager Marine Nationale-Nederlanden Beurs

Nationale-Nederlanden Beurs benoemt Jan Jaap Troost per 1 juli 2021 als underwriting manager Marine. Jan Jaap zal zorgdragen voor een verdere optimalisatie van de portefeuilles van voormalig Reaal Schadeverzekeringen en Nationale-Nederlanden, naast het verder versterken van de relatie met makelaars.

Laurens Schox, directeur Beurs: "Met het aantrekken van Jan Jaap is het managementteam van Beurs weer compleet. Jan Jaap is  een ervaren manager met veel kennis en ervaring in Marine. Binnen de organistatie zal hij zorgdragen voor een verdere optimalisatie van de portefeuilles van voormalig Reaal Schadeverzekeringen en Nationale-Nederlanden, naast het verder versterken van de relatie met onze makelaars."

Jan Jaap werkt sinds 1996 in de schadeverzekeringsbranche met een sterke affiniteit met Marine. Hij is in diverse leidinggevende functies op transportafdelingen werkzaam geweest binnen Achmea en Marsh. Daarna is Jan Jaap als Manager Co-assurantie & Volmachten onder andere verantwoordelijk geweest voor de co-assurantietekening van Generali. Sinds 2019 werkte hij als Manager Automotive & Claims bij Service Provider Anac, waar hij met zijn team een belangrijke rol heeft gespeeld in het verder digitaliseren en optimaliseren van de dienstverlening binnen het Automotive segment. 
Geplaatst op 08-06-2021

< VorigeVolgende >


Share on: