Droogspecialist opent nieuw filiaal in Drachten

Per 1 januari heeft Droogspecialist, expert in drogen, ventileren, verwarmen en vochtmeten uit Bodegraven, een filiaal in Drachten geopend.

Met de komst van Stefan Siccama, voorheen werkzaam bij Tiedema Droogtechniek, kan Droogspecialist haar klanten in het noorden van Nederland nog beter bedienen. Stefan is een geroutineerde droogtechnicus met jarenlange ervaring in de droogtechniek en zal in de functie van projectleider niet alleen advies geven maar ook de installatiewerkzaamheden van droog- en verwarmingsapparatuur verzorgen. Ook voor vochtmetingen en lekdetectie kan de bouw en industrie voortaan bij Droogspecialist Noord-Nederland terecht.

Droogspecialist is aan het groeien. Zo verhuisde het bedrijf vorig jaar naar een modern nieuwbouwpand in Bodegraven en werd het team uitgebreid met twee medewerkers. Natascha Genevasen, voorheen werkzaam als accountmanager bij RIFF, is verantwoordelijk voor het accountmanagement en de marketing en technicus Jeroen Heere kwam als droogtechnicus het team versterken.
Geplaatst op 02-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: