EMS en L&M tekenen samenwerkingsovereenkomst

EMS Claims Solutions Provider, de online Claimsengine® voor schadeverzekeringen en Leissner & Van der Molen, ontwikkelaar van DOCSS®, hebben per 1 februari een overeenkomst getekend.

Het schadebehandelingsproces optimaliseren en innoveren
DOCSS® is een softwaretool die financiële documenten automatisch controleert op fouten en kenmerken van vervalsing. Kenmerken die niet met het blote oog te zien zijn. Of veel tijd in beslag nemen om handmatig te controleren.

Roeland van der Molen (Directeur Leissner & Van der Molen): “We hebben een groot aantal controles ingebouwd voor facturen, declaraties en offertes. Uiteraard voor de meest voorkomende fouten, zoals het ontbreken van een KvK nummer, of een naam/ IBAN controle. Ook met BTW berekeningen zien we vaak afwijkingen, al dan niet opzettelijk. Daarnaast ontwikkelden we ook checks op lastiger te ontdekken afwijkingen, zoals de visuele kenmerken van de huisstijl van grote bedrijven. De werking is heel simpel en gebruiksvriendelijk. 

Luigi van Geest, CAMS (Algemeen Directeur EMS): Met de samenwerking met L&M breiden wij de fraude detectie functionaliteit uit, in ons proces van schadebehandeling. De filosofie van L&M en EMS sluiten naadloos op elkaar aan en is onze software complementair. We kijken ernaar uit om van deze samenwerking een succes te maken.

Juriaan Leissner MCC (Directeur Leissner & Van der Molen). We zijn trots dat DOCSS®  geïntegreerd gaat worden in het automatische schade afhandelingsproces van de EMS Claimsengine®. Met EMS als partner kunnen wij laten zien dat slimme innovatie voor elke speler op de verzekeringsmarkt, verzekeraar en volmacht, broodnodig en binnen handbereik is. Samen zijn wij er voor organisaties die hun processen willen verbeteren.

Het projectteam om beide systemen optimaal te koppelen is inmiddels ingericht en de eerste oplevering zal nog dit kwartaal gaan plaatsvinden.
Geplaatst op 02-02-2021

< VorigeVolgende >


Share on: