Tjip Ridder publiceert open brief aan de Tweede Kamer

Naar aanleiding van het debat van 28 oktober in de Tweede Kamer over o.a. het onderzoek van de Universiteit van Utrecht naar langlopende letselschadedossiers en overige problemen in letselschadeland heeft Tjip Ridder van Ridder Letselschade een open brief geschreven aan de Tweede Kamer.

In de brief stelt Tjip Ridder dat hij het eens is met de Kamerleden die stellen dat twintig jaar polderen nog steeds de problemen niet uit de weg heeft geruimd. Hij zit zelf al bijna dertig jaar in dit vak en vindt wel dat er al heel veel ten goede is veranderd in de loop der jaren.

Zolang echter het wettelijk bewijsstelsel in Nederland blijft zoals het is en de Gedragscode Behandeling Letselschade niet verplicht wordt gesteld bij de behandeling van letselschadedossiers en ook niet afdwingbaar is, blijven de slachtoffers kampen met het toernooimodel, met overschrijding van termijnen en met belangenbehartigers die hun vak niet verstaan of zich niet aan de regels van transparantie houden.

 
Bent u benieuwd naar de volledige inhoud van de open brief van Tjip Ridder aan de Tweede Kamer, dan kunt u deze brief hier lezen.

Geplaatst op 06-11-2020

< VorigeVolgende >


Share on: