Context breidt uit met aansprakelijkheidsexpert Kees Heijboer

Met de komst van Kees Heijboer (35) heeft Context B.V. de aansprakelijkheidspraktijk verder uitgebreid. Kees – die vanaf 1 november jl. als expert en consultant verbonden is aan Context B.V. – is namelijk gespecialiseerd in het behandelen van productaansprakelijkheidszaken en recall-schades.

Ondertekening van het contract: Links Kees Heijboer, rechts managing partner Context Michael Blonk.

Zijn aandachtsgebieden liggen met name bij agrarische producten, voedingsmiddelen en industriële grondstoffen en fabricaten.

Kees was voorheen coördinator voor internationale aansprakelijkheidsschades voor de captives van verschillende multinationals en brengt acht jaar ervaring mee als senior schade-expert in de co-assurantiemarkt. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland in Rotterdam waarna hij zijn bachelor Nederlands recht en master Bedrijfsrecht aan de Rechtenfaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam behaalde. Kees is tevens voorzitter geweest van Young Insurance.

Managing partner van Context Michael Blonk over de komst van deze millennial: “We zijn blij Kees te mogen verwelkomen. Hij brengt niet alleen ruime ervaring als expert mee, Kees is een millennial en brengt als zodanig de volgende generatie in ons team.”

Het team van aansprakelijkheidsexperts van Context bestaat met de komst van Kees uit drie personen, te weten Jeroen van de Mortel, Inge Winter en Kees Heijboer. Allen zeer ervaren specialisten die opdrachtgevers ondersteuning bieden bij de behandeling van aansprakelijkheidsclaims en recalls op alle mogelijke gebieden.

Geplaatst op 02-11-2020


Share on: