Nieuw directieteam Voogd & Voogd startklaar

Op 17 augustus jongstleden is er een nieuw directieteam gestart bij Voogd & Voogd. Het directieteam zal verschillende domeinen aansturen binnen de Voogd-groep. Michael de Nijs, CEO van Voogd & Voogd, blijft eindverantwoordelijke.

Foto v.l.n.r. Marcel van der Voorde, Marianne Thijssen, Michael de Nijs, Patrick de Jong en Gerwin Buth. 

De nieuwe directieleden worden geplaatst op de volgende domeinen: Gerwin Buth voor IT (CIO), Patrick de Jong voor Finance & Risk (CFRO), Marcel van der Voorde voor Operations (COO) en Marianne Thijssen voor Customers (CCO). De eerste drie leden hebben een indrukwekkende staat van dienst binnen de Voogd-groep. Ze zijn al jarenlang bij Voogd & Voogd betrokken en promoveren vanuit managementfuncties naar de directie. Marianne Thijssen is een nieuw gezicht binnen Voogd & Voogd. Zij zal zich als CCO richten op het klantbeleid en het marketingbeleid en commerciële beleid. Met haar jarenlange ervaring bij verschillende verzekeraars en haar strategische kwaliteiten is zij een mooie aanvulling op het team.

Toekomst
“In juni had ik het directieteam geformeerd, we misten echter nog een CCO die ons bedrijf kon versterken. Vanaf vandaag is het directieteam compleet en kijken we met een frisse blik naar de toekomst. Het team zal vanaf nu direct betrokken zijn bij de beleidsvorming en tegelijkertijd houden we de lijnen binnen Voogd & Voogd kort. Ik zie het als een versterking van ons mooie bedrijf”, aldus Michael de Nijs.
Geplaatst op 20-08-2020


Share on: