RISK en Openclaims slaan handen ineen

RISK en Openclaims slaan de handen ineen om verzekerden snel en eenvoudig de juiste hersteller te laten vinden. RISK sluit polissen voor een groot aantal volmachtgevers, waardoor het voor de klant bij schade niet altijd gelijk bekend is via wie de schade hersteld mag worden.

Vanaf nu is voor iedere casco-polis de juiste hersteller te vinden via vindmijnhersteller.nl. Bij de keuze voor de RISK VIP Schadeservice via vindmijnhersteller.nl is het herstelproces voor de klant en diens adviseur volledig online te volgen. 

De verzekerde krijgt tijdens de zoektocht naar de juiste hersteller de mogelijkheid om te kiezen voor de RISK VIP Schadeservice. Deze service biedt bovenop de reguliere schadesturing extra voordelen, zoals de gratis haal- en brengservice inclusief vervangend vervoer en een verlengde garantie op het uitgevoerde herstel. Een verzekerde wordt door de hersteller gebeld om een afspraak te maken. Met notificaties wordt verzekerde actief op de hoogte gehouden van het herstelproces.


Kiest de verzekerde niet voor de RISK VIP Schadeservice dan wordt deze doorgelinkt naar de website van het betreffende sturingsnetwerk.
 

Onze adviseurs kunnen de tool op hun website plaatsen en op de hoogte blijven van het herstelproces via een eigen portaal en notificaties.

 
 
Geplaatst op 30-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: