Webinar Apparatuur met waterschade herstellen

Op 12 maart aanstaande organiseert AREPA een webinar, genaamd Apparatuur met waterschade herstellen - Het is niet onmogelijk.

Met dit webinar wil AREPA schade-experts, advocaten, schadebehandelaars en risicomanagers kennis bijbrengen over de grondbeginselen van het herstellen van bedrijfsapparatuur die waterschade heeft opgelopen. Er worden onder andere casussen over succesvol herstel na waterschade getoond. In dit seminar wordt in het bijzonder ingegaan op het onderzoeken van claims met betrekking tot waterschade aan bedrijfsapparatuur. Ook worden de beschikbare opties behandeld om de apparatuur te herstellen in de oorspronkelijke toestand, de toestand van voor de schade.

Het webinar, dat gratis is, vindt plaats op 12 maart om 9 uur ‘s ochtends en wordt gehouden door International Technical Director Paul van Beek en Technical Operations Director Jesse van Leersum.

Geïnteresseerd in meer kennis? Het daaropvolgende AREPA-webinar gaat over Technische reconditionering in de gezondheidszorg en wordt op 11 juni aanstaande gehouden.

Geplaatst op 01-02-2020

< VorigeVolgende >


Share on: