Prosper de Maat benoemd tot Chief People Officer

Prosper de Maat is per 1 september benoemd tot Chief People Officer (CPO) bij Aon Nederland en de Benelux-subregio. Als lid van de directie wordt hij verantwoordelijk voor de HR-strategie. Zijn focus ligt op het aantrekken en behouden van talent, met bijzondere aandacht voor zowel medewerkers als teams. Hierbij spelen diversiteit binnen de organisatie en het welzijn van medewerkers een centrale rol. Prosper de Maat vervangt Michiel van Meer, die eerder dit jaar heeft laten weten Aon te verlaten.

Prosper is bijna 15 jaar actief voor Aon waarvan de laatste 10 jaar in verschillende internationale HR-rollen. Zijn laatste functie was CPO Solution Lines, EMEA. Daarvoor was hij onder meer regionaal verantwoordelijk voor Talent & Development. Hij is een ervaren HR-professional met een brede achtergrond, die een strategische mindset en kennis van organisaties combineert met een duidelijke focus op uitvoering en resultaat.

Philip Alliet, Chief Exexutive Officer van Aon Nederland: “Prosper is bijna 15 jaar geleden bij Aon gestart en heeft een belangrijk aantal successen geboekt in diverse strategische HR-functies in Nederland en binnen EMEA. In die periode heeft hij diepgaande kennis van Aon en inzicht in onze sector ontwikkeld. De benoeming van Prosper bevestigt dat wij professionele ontwikkeling en interne groei altijd stimuleren. Mooi om te zien dat ons eigen talent zo succesvol is en dat we daar allemaal de vruchten van kunnen plukken”. 

Geplaatst op 08-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: