FERMA 50 jaar: Wat betekent dat voor Polygon?

Van 20 tot en met 22 oktober is het weer zover: de FERMA, dit keer in Madrid. Spanje is toevallig het 18e land waar Polygon nu actief haar diensten aanbiedt, na de toevoeging aan de Polygon Group in maart 2024. Polygon is Europees marktleider op het gebied van calamiteiten en schadeherstel, en wereldwijd werken er zo’n 8.000 mensen.

De relaties van Polygon omvatten onder andere verzekeraars, brokers, expertisebureaus, grote internationale bedrijven en vastgoedorganisaties. Deze organisaties zijn aanwezig op de FERMA, wat het een mooie gelegenheid maakt om zichtbaar te zijn en elkaar te ontmoeten.

Polygon kent een bijzonder sterke internationale groei, waarbij de uitbreiding van onze specialistische diensten een grote rol speelt. Om deze groei verder te versterken, is onlangs Olaf Babeliowsky aangetrokken als International Sales Director.

Olaf Babeliowsky: “We vinden het belangrijk om naast onze klanten te staan tijdens het beheersen van bedrijfsrisico's. We zijn continu in ontwikkeling en daarom willen we graag in contact blijven met onze klanten.”
Olaf is nu enkele maanden bij Polygon aan boord en uiteraard zijn we dan ook benieuwd naar zijn eerste indrukken. “De eerste gesprekken met mijn nieuwe collega’s gaven me een goed en warm gevoel. Daarnaast vielen de nuchtere en professionele instelling van iedereen me op. De manier waarop we onze klanten kunnen helpen vind ik echt indrukwekkend, vooral als je de internationale samenwerking en mogelijkheden in overweging neemt.”

Marlies van der Meulen-Sahni: “De FERMA is altijd een belangrijk én interessant moment voor ons om bekenden informeel te ontmoeten. We bieden zowel nationaal als internationaal oplossingen voor de groeiende uitdagingen waarmee verzekeraars en bedrijven te maken krijgen, zoals klimaatverandering. Met ons krachtige Europese netwerk staan we klaar om in te grijpen bij overstromingen en schade door extreme weersomstandigheden. Daarnaast zetten we ons actief in voor duurzaam schadeherstel met diensten zoals remote monitoring, digitale oplossingen die het binnenklimaat monitoren, en innovatieve planningssystemen die energie besparen en CO2-reductie bevorderen.”

Wido Roodink is inmiddels alweer bijna anderhalf jaar bij Polygon aan boord als Commercieel Manager en heeft in totaal 18 jaar ervaring binnen de reconditioneringsmarkt. Het zal voor hem de eerste keer zijn dat hij aanwezig is op de FERMA. “Ik ben benieuwd naar de organisatie en het internationale karakter, en ik kijk ernaar uit om onze klanten te ontmoeten en de aanwezigen deelgenoot te maken van alles waar we voor staan. Onze merkbelofte is ‘Always by your side’, en dat maken we ook in Madrid waar.”

Voor iedereen die meer wil weten over Polygon: wij zijn te vinden op stand 24 voor een Meet & Greet moment onder het genot van een kop koffie.

Geplaatst op 16-10-2024




Share on: