VKG en Hiscox gaan samenwerking aan

VKG heeft het assortiment uitgebreid door een volmacht-samenwerking aan te gaan met Hiscox. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de CyberClear cyberverzekering van Hiscox zijn vanaf nu digitaal af te sluiten in de BedrijvenOpvangPolis, het zakelijke verzekeringspakket van VKG.

V.l.n.r.: Rob Kerssens (VKG), Vivian Buijs (VKG), Arjan Roersma (Hiscox)

De verzekeringen van Hiscox, specialist voor de volmachtmarkt, hebben onderscheidende eigenschappen. Zo kent de CyberClear-verzekering een aansprakelijkheid voor schade bij anderen en biedt deze 24/7 ondersteuning bij cyberincidenten.
 
De drie zakelijke verzekeringen van Hiscox zijn binnen enkele minuten te berekenen en af te sluiten. Arjan Roersma (Sales & Development) Hiscox: “In VKG vinden we een sterke partner om onze producten nog breder aan te kunnen bieden. Via VKG kunnen ruim 2.400 adviseurs gebruikmaken van onze verzekeringen.”

Vivian Buijs-Tabbers (Directie) en Rob Kerssens (Productmanagement), VKG: “We zijn blij om onze adviseurs een compleet zakelijk productenpalet aan te kunnen bieden. Hiscox en VKG profiteren van elkaars kennis en onze samenwerking draagt bij aan een brede toegang voor adviseurs tot de verzekeringsmarkt. In onze zakelijke pakketpolis zijn inmiddels ruim 100 producten af te sluiten.”


 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 18-10-2024

< Vorige


Share on: