Backoffice McLarens uitgebreid met Nancy Meijer en Bastiaan van Dijk

McLarens heeft deze maand een uitbreiding van de backoffice aangekondigd. Op het kantoor in Rotterdam is een nieuwe dossier-assistent aangetreden, terwijl kantoor Utrecht versterking heeft gekregen in de financiële afdeling.

Per 1 september jl. is Nancy Meijer gestart als dossier-assistent op kantoor Rotterdam. Zij neemt de taken over van Carina Bronkhorst, die eind oktober a.s. verhuist naar de nieuwe vestiging in Zwolle. Nancy brengt veel ervaring mee uit eerdere functies als secretaresse bij verschillende expertisebureaus en in de aannemerij en projectontwikkeling.

Maarten Schaap, manager Backoffice: “Het is geweldig dat er een ervaren collega is toegevoegd aan het team in Rotterdam. Met Nancy aan boord kan de overgang van Carina naar Zwolle soepel worden afgehandeld en kunnen we zorgen voor een continue bezetting van de backoffice.”

Daarnaast is Bastiaan van Dijk op 17 september jl. in dienst getreden als junior controller bij kantoor Utrecht. Hij versterkt het Finance Team met zijn uitgebreide ervaring in financiële administratie, rapportages, processen en het beheer van debiteurenportefeuilles.

Raymond van der Weide, Finance Manager: “Bas is een waardevolle aanvulling voor ons Finance Team. Zijn kennis en ervaring stellen ons in staat om beter in te spelen op de wensen van onze klanten op het gebied van financiële rapportages en meer.”

Geplaatst op 03-10-2024

< VorigeVolgende >


Share on: