Twee nieuwe senior benoemingen bij Allianz Partners health line of business

Allianz Partners, een wereldleider in verzekerings- en hulpverleningsdiensten, heeft twee nieuwe senior benoemingen voor haar health line of business: Mariana Ishchuk wordt de nieuwe Global Head of Product Management & Innovation (PM&I), Health en Eric Buros wordt Global Head of Finance, Health.

Mariana Ishchuk, een senior verzekeringsprofessional met meer dan 15 jaar ervaring in de levens- en zorgverzekeringssector, heeft verschillende senior functies bekleed sinds ze meer dan zeven jaar geleden bij Allianz Group in dienst trad. Meest recentelijk was Mariana Head of Strategy and Network Management voor Allianz Global Benefits (nu onderdeel van Allianz Partners), waar ze verantwoordelijk was voor de strategische aansturing en het beheer van de relatie met netwerkverzekeraars. In haar nieuwe rol als Global Head of Product Management and Innovation (PM&I) zal Mariana een belangrijke rol spelen bij het versnellen en implementeren van de strategische projecten van Allianz Partners.

Eric Buros werkt al meer dan 12 jaar bij Allianz Group waar hij verschillende leidinggevende posities heeft bekleed. Eric's ervaring bij Allianz Partners omvat het leiden van het Global Planning & Controlling team en het CEO Office. Voordat Eric bij Allianz Partners kwam, was hij lid van het Allianz Group Mergers & Acquisitions team. Eric brengt een schat aan financiële ervaring mee naar zijn nieuwe functie en zal van cruciaal belang zijn bij het ondersteunen van de uitvoering van de gezondheidsstrategie.

Ida Luka-Lognoné, Chief Officer, Health bij Allianz Partners, over de benoemingen: “We zijn verheugd om deze twee senior benoemingen aan te kondigen in een tijd van groei voor ons bedrijf. Met de integratie van Allianz Global Benefits is ons aanbod aanzienlijk uitgebreid. Naast onze traditionele zorgverzekeringen, herverzekeringen, administratie en gezondheidsdiensten kunnen we nu een veel breder scala aan employee benefits-oplossingen bieden. En we kunnen mondiale en lokale oplossingen aan elkaar koppelen via een veel breder netwerk van partners, om zo tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar vereenvoudigde oplossingen die lokaal worden toegepast. Door de groei en de vraag naar digitale toegang tot zorg te ondersteunen, kunnen we een breed scala aan gezondheidsdiensten op wereldwijde schaal aanbieden. Mariana brengt een schat aan ervaring en expertise in ons team en we hebben er alle vertrouwen in dat ze ons zal helpen onze strategische projecten te versnellen, onze langetermijnvisie aan te sturen en de implementatie ervan te sturen. Eric's sterke achtergrond in Financial Planning & Controlling zal essentieel zijn bij het uitvoeren van onze strategie in de komende maanden en jaren.”
Geplaatst op 04-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: