Stefan Zwager benoemd tot Head of Professional Indemnity voor EMEA bij AIG

AIG, een toonaangevende verzekeringsmaatschappij, kondigt de promotie aan van Stefan Zwager tot Head of Professional Indemnity voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Met deze benoeming zal Stefan Zwager een centrale rol spelen in de verdere ontwikkeling en groei van het Professional Indemnity (PI) product in de EMEA-regio. Zijn uitgebreide ervaring en leiderschap binnen AIG, waar hij de afgelopen negen jaar werkzaam was binnen het Financial Lines-team in Nederland, zullen hem helpen om nieuwe uitdagingen en kansen te omarmen in zijn internationale rol.

“Ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik gepromoveerd ben tot Head of Professional Indemnity voor EMEA. Deze nieuwe rol brengt spannende verantwoordelijkheden, kansen en uitdagingen met zich mee, en ik sta te popelen om aan de slag te gaan,” aldus Zwager. “Na een geweldige tijd bij het Nederlandse team, waarin ik de leiding had over zowel het Professional Indemnity- als het Cyberproduct, ben ik klaar om deze internationale verantwoordelijkheid op me te nemen. Tot 1 januari blijf ik het Nederlandse team ondersteunen in mijn huidige rol."

Zwager bedankte tevens zijn collega's voor hun steun: “Ik wil Jeroen Zohlandt en Dominik Bark bedanken voor hun steun in dit nieuwe hoofdstuk van mijn carrière. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei van Professional Indemnity in de EMEA-regio en nauw samen te werken met het EMEA Financial Lines-team, onze partners en klanten."

Met zijn nieuwe functie zal Zwager verantwoordelijk zijn voor de strategie en ontwikkeling van het PI-portfolio binnen EMEA, waarbij hij samenwerkt met lokale en regionale teams om verzekeringsoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de veranderende behoeften van klanten.

Geplaatst op 24-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: