Jantine Grijzen Chief Commercial Officer bij Welten Groep

Welten Groep, gespecialiseerd in het opleiden en detacheren van professionals voor de financiële sector, heeft Jantine Grijzen benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Zij neemt haar functie per 1 september 2024 in en zal zich richten op de verdere ontwikkeling en uitvoering van de commerciële strategie van de organisatie.

Jantine Grijzen heeft een indrukwekkende staat van dienst bij Coca-Cola European Partners en McKinsey & Company. Met haar uitgebreide ervaring op het gebied van commercieel leiderschap, strategische groei en de samenwerking met professionele klanten, is Jantine de ideale kandidaat om de commerciële ambities van Welten Groep verder vorm te geven. Haar komst markeert een belangrijke stap in de groeistrategie van het bedrijf, die is gericht op verdere expansie, innovatie binnen de sector en de ontwikkeling van de beste financiële professionals. 

Versterking van het directieteam 
De benoeming van Jantine Grijzen volgt op de recente aanstelling van Thijs Vermaat als Chief Executive Officer (CEO) van Welten Groep. Met deze verdere versterking van het directieteam zet Welten Groep een volgende stap in de ambitieuze groeiplannen.  De focus ligt hierbij op het verder uitbouwen van het aanbod van hoogwaardige diensten, het aangaan van nieuwe partnerships, en het versterken van de positie als marktleider binnen de financiële sector.

Realisatie van groeidoelstellingen
“Wij zijn ontzettend blij met de komst van Jantine Grijzen,” zegt Thijs Vermaat (CEO). “Haar ervaring en visie op commercieel gebied zijn van grote toegevoegde waarde voor de verdere ontwikkeling van Welten Groep. Samen met het gehele directieteam ben ik ervan overtuigd dat we klaar zijn om onze groeidoelstellingen te realiseren en onze marktpositie verder te versterken.”

Welten Groep verbindt organisaties en professionals die de kwaliteit en integriteit van de financiële sector en daarbuiten verbeteren. De bedrijven van Welten Groep (Welten en Dukers & Baelemans) vormen een unieke en krachtige keten van detacheren, leren en ontwikkelen. Met meer dan 1.000 finance professionals en meer dan 50.000 cursisten bouwen we aan inspirerende carrière-avonturen voor een financieel gezonde maatschappij. Voor meer informatie over Welten Groep, bezoek onze website.
Geplaatst op 23-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: