HDI Global benoemt Stephan Geis tot nieuwe Managing Director voor Duitsland

Met ingang van 1 november 2024 wordt Stephan Geis verantwoordelijk voor de Duitse activiteiten van HDI Global SE. In zijn rol als Managing Director Duitsland rapporteert hij aan Dr Barbara Klimaszewski-Blettner, lid van de HDI Global Executive Board en Chief Claims Officer, die als Chief Market Officer Duitsland verantwoordelijk blijft voor de regio Duitsland.

Stephan Geis
Stephan Geis heeft meer dan 15 jaar ervaring in industriële verzekeringen. Meest recentelijk was hij Hoofd Distributie Duitsland/Zwitserland bij Allianz Commercial, waar hij verantwoordelijk was voor het verkoopgebied in Duitsland en Zwitserland.

Dr. Barbara Klimaszewski-Blettner. Lid van de Raad van Bestuur van HDI Global SE, verantwoordelijk voor Claims Management en regio Duitsland: “Ik ben verheugd dat ik Stephan Geis aan boord heb gehaald bij HDI Global als nieuwe Managing Director Duitsland. Stephan is een bewezen expert in nationale en internationale industriële verzekeringen. Hij heeft een uitzonderlijk inzicht in de markt en staat hoog aangeschreven bij klanten, partners en collega's. Met zijn persoonlijkheid en leiderschapsstijl belichaamt hij onze culturele waarden op de best mogelijke manier. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een sleutelrol zal spelen bij het vormgeven van de strategische ontwikkeling van onze Duitse activiteiten en het behalen van de best mogelijke resultaten voor onze klanten, partners en HDI Global.”


 
Geplaatst op 03-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: