Dennis Rombouts Commercieel Manager bij Guardian Group Nederland

Dennis Rombouts (1978) komt op 16 september 2024 in dienst bij Guardian Group Nederland (GGNL). Deze nieuwe functie van Commercieel Manager sluit volledig aan bij de groeifase waar het bedrijf zich in bevindt.

Dennis wordt medeverantwoordelijk voor het onderhouden en verdiepen van de relaties met de bestaande gevolmachtigde agenten en de acquisitie van nieuwe gevolmachtigde agenten voor GGNL. Hij zal commerciële activiteiten ontwikkelen en business initiatieven ontplooien om verdere groei van de portefeuille te realiseren. Met deze versterking zet GGNL een volgende stap in de verdere professionalisering van het bedrijf.

Rombouts komt van Midglas waar hij Commercieel en Operationeel Manager was. Eerder werkte hij bij Het Nederlands Volmachtbedrijf als Operationeel Manager en was Algemeen Directeur bij SAA Verzekeringen. Met zijn commerciële achtergrond is hij in het verleden onder andere verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van nieuwe product- en marktcombinaties.

Dennis: ”Na met veel plezier bij Midglas gewerkt te hebben heeft René mij op exact het juiste moment weten te benaderen voor een overstap naar Guardian Group Nederland. De visie en ambitie die team Guardian heeft onder aansturing van René, met een multibranche speelveld, hebben mij dusdanig geënthousiasmeerd dat ik deze stap heb gezet. Hierbij zal ik mij volledig inzetten om mijn toegevoegde waarde te laten blijken en zodoende mijn steentje bij te dragen in de ontwikkeling van Guardian Group Nederland en de met haar samenwerkende gevolmachtigde agenten. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan!”

CEO René van den Broek kijkt uit naar zijn komst: “Dennis brengt waardevolle commerciële ervaring met zich mee en hij weet als geen ander hoe hij kansen kan signaleren én realiseren binnen deze markt. Hij is een sterke relatiebeheerder en zet de klant altijd op nummer één. Dat in combinatie met zijn prettige persoonlijkheid en hands-on mentaliteit zal ons helpen onze ambities in de volmachtmarkt te realiseren. Ik verheug me op de samenwerking.”
Geplaatst op 06-09-2024

< VorigeVolgende >


Share on: