Oproep initiatieven voor het Adfiz Prestatie Onderzoek 2025

Voor het Adfiz Prestatie Onderzoek is er weer gestart met het verzamelen van verbeterinitiatieven en projecten die de kwaliteit van dienstverlening binnen de branche kunnen verbeteren. Ook dit jaar ligt de focus op vier belangrijke categorieën: verzekerbaarheid, ketenefficiency, klantbelang en duurzame ontwikkeling. Heeft u goede voorbeelden van initiatieven bij verzekeraars die een nominatie voor het Adfiz Prestatie Onderzoek 2025 verdienen?

Aan wat voor soort projecten kun je denken binnen de categorie Ketenefficiency?    
Efficiënte samenwerking in de keten is een onderwerp dat al jaren op de agenda staat. Er zijn al veel stappen gemaakt, maar er kan vooral ook nog veel beter. Zo staat de kwaliteit van het aanleveren van data hoog op de agenda. Ook is er nog veel winst te behalen als de keten centraal staat in het denken over efficiencyverbetering en niet alleen naar de eigen effciency gekeken wordt (waar mogelijk elders in de keten de prijs voor betaald wordt).  

Alle initiatieven bij aanbieders die deze situatie  helpen verbeteren komen in aanmerking. De jury voor het thema ketenefficiency staat onder leiding van juryvoorzitter Wim Henk Steenpoorte, voorzitter van SIVI. Adfiz ontvangt graag tips over verzekeraars die projecten of initiatieven die bijvoorbeeld bijdragen aan 

  • Het verbeteren van de kwaliteit van digitale aanlevering van data en documenten 
  • Het implementeren en beter volgen van standaarden 
  • Het leggen of mogelijk maken van goede koppelingen tussen systemen en (advies)softwaretoepassingen 
  • Het makkelijker delen van persoonsgegevens zonder onnodige (terugkerende) machtigingstrajecten 
  • Het verkorten van doorlooptijden of wachttijden

Ken jij concrete verbeterinitiatieven- en/of projecten van verzekeraars die aandacht mogen verdienen, laat het dan weten via het TIPFORMULIER. Wij zullen vervolgens aan de betreffende aanbieder vragen het initiatief of project aan te melden.    

De overige categorieën zijn:    

Geplaatst op 30-08-2024

Volgende >


Share on: