Geslaagde VJPP-lezing-pubquiz-bbq

De Vereniging Jonge Professionals Personenschade hield op donderdag 29 augustus de inmiddels traditionele VJPP-lezing-pubquiz-bbq. Circa 120 leden van de VJPP togen naar Strandrestaurant Plazand in Zandvoort voor dit jaarlijkse evenement.

Het formele deel van de bijeenkomst werd verzorgd door Naomi Vermue van AK Advocaten die een lezing hield over scholen en kinderdagverblijven. Scholen en kinderdagverblijven moeten ervoor zorgen dat kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen spelen en leren. Zeker als het om kinderen gaat zit een ongeluk in een klein hoekje. Vaak is er niets aan de hand: kinderen leren nu eenmaal met vallen en opstaan. Maar sommige ongelukjes kunnen wel heel vervelend uitpakken. Hoe ver gaat de zorgplicht van scholen en kinderdagverblijven? Naomi ging hier tijdens haar lezing op in.

Tijdens de pubquiz werd er weer fel gestreden om de eer. En ook de barbecue viel net als voorgaande jaren goed in de smaak. Het was een niet te koude, niet te warme dag met een lekker briesje en een zonnetje. Kortom: een perfecte dag om het seizoen mee te beginnen.
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 30-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: