Odette Meyer nieuwe Manager Verzekeringstaxaties bij Troostwijk Groep

Troostwijk Groep heeft onlangs haar team versterkt met Odette Meyer als Manager Verzekeringstaxaties. Daarmee is zij eindverantwoordelijk voor de afdelingen verzekeringstaxaties, waardevaststellingen en kunstwaarderingen.

Over Odette Meyer
Odette Meyer is sinds 1997 werkzaam in de verzekeringswereld. Zij heeft verschillende managementfuncties vervuld binnen diverse organisaties. Bij elipsLife is Odette Meyer operationeel verantwoordelijk voor de gehele claims unit waar ze zorgen voor de juiste schadebehandeling van de verzekeringsproducten in de Benelux. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging als Manager Verzekeringstaxaties bij Troostwijk: “Met de waardevolle ervaringen uit mijn eerdere functies kijk ik ernaar uit om deze toe te passen in de taxatiewereld. Het geeft mij energie om bedrijven te helpen bij het inschatten van risico's en ervoor te zorgen dat de continuïteit bij calamiteiten gewaarborgd blijft. Ik ben enorm enthousiast om bij Troostwijk aan de slag te gaan en een bijdrage te kunnen leveren aan de ambitie van de organisatie. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking.”

Johan Drost, CEO Troostwijk Groep: “Wij zijn verheugd met de komst van Odette Meyer. Met haar uitgebreide ervaring en kennis, is zij een belangrijke toevoeging aan het team. Ze is resultaatgericht, daadkrachtig en positief. Dit zijn kernwaarden die uitstekend bij ons passen en die nodig zijn om verdere groei te realiseren. Odette Meyer wordt eindverantwoordelijk voor het taxateursteam dat machines, inventarissen, gebouwen en kunst voor verzekeringsdoeleinden waardeert. Tot slot maken wij bekend dat Pieter Bakker Troostwijk Groep heeft verlaten en Odette Meyer grotendeels zijn werkzaamheden gaat overnemen.

 

Geplaatst op 06-08-2024

< VorigeVolgende >


Share on: