Nieuwe uitdaging voor ing. Erik Prins bij HDI Global SE

Na een decennium van toewijding en groei bij Troostwijk | BvT, voorheen Burghgraef van Tiel, heeft ing. Erik Prins de overstap gemaakt naar HDI Global SE waar hij vanaf 1 juli is gestart als Senior Risk Engineer.

Gedurende zijn tien jaar bij Troostwijk | BvT heeft Erik Prins een schat aan ervaring en kennis opgedaan. Hij kijkt met trots terug op de vele inspecties die hij heeft uitgevoerd en op zijn bijdrage aan de oprichting van de Troostwijk Academy. Deze academie is inmiddels een belangrijk onderdeel geworden van het bedrijf, dat zich richt op het bevorderen van vakkennis en professionaliteit binnen de sector.

“Ik ben ontzettend dankbaar voor de leerzame tijd bij BvT en voor de kansen die ik daar heb gekregen,” aldus Erik Prins. “Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Troostwijk en ben trots op wat we samen hebben bereikt. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging, en ik zie ernaar uit om deel uit te maken van het team van Henrico Hendriksen bij HDI Global SE.”

Prins spreekt zijn waardering uit voor de fijne samenwerking en de steun die hij heeft ontvangen van zijn collega’s bij BvT, in het bijzonder Jurjen Burghgraef en Andre van Strien. “Bedankt voor de mooie tijd en de fijne woorden bij mijn vertrek,” voegt hij toe.

Henrico Hendriksen, Manager Risk Engeneering bij HDI Global SE, is verheugt over de komst van Erik Prins. “We zijn zeer enthousiast om Erik in ons team te verwelkomen. Met zijn ervaring en kennis is hij een waardevolle aanvulling voor onze organisatie.” 

Geplaatst op 05-07-2024

< VorigeVolgende >


Share on: