RechtBij nieuwe juridische dienstverlener binnen de Automotive sector

Met trots kondigt RechtBij zijn debuut aan als de nieuwste juridische dienstverlener in de automotive sector. RechtBij richt zich op het leveren van transparante en hoogwaardige juridische diensten binnen het B2B-segment. De onderneming is per 1 juni opgericht door de ervaren professionals Remco Vendelbosch en Anoeska Everts.

"Wij willen ervoor zorgen dat elke klant en aangesloten partij zich gehoord en geholpen voelt, zodat zij dezelfde of zelfs betere service kunnen bieden aan hun eindklanten als de grote dienstverlenende bedrijven," aldus Remco Vendelbosch.

Na jarenlange ervaring in de branche hebben Remco en Anoeska besloten de sprong naar het ondernemerschap te wagen en een bedrijf op te richten dat echt luistert naar de klant en hun belangen vooropstelt. "Onze focus ligt op het ondersteunen van kleine tot middelgrote wagenparken, intermediairs, schadebedrijven en andere dienstverlenende partijen, zodat zij hun klanten volledig kunnen ontzorgen. Zo kunnen deze kleinere partijen hun concurrentiepositie behouden en tegelijkertijd dichtbij hun eigen klanten blijven," voegt Remco toe.

Positieve Ontwikkelingen en Steun
De oprichting van RechtBij is met enthousiasme ontvangen in de markt. Nieuwe partners die geloven in de visie van RechtBij, het vertrouwen van het nieuwe team en een groeiend netwerk van samenwerkende partners hebben bijgedragen aan een succesvolle lancering. "We zijn overweldigd door de steun die we hebben ontvangen," zegt Anoeska Everts. "Dit heeft ons geholpen om snel vooruitgang te boeken en onze basisdienstverlening in recordtijd te realiseren."

Marktontwikkelingen
“RechtBij is een innovatieve dienstverlener die dankzij haar flexibele bedrijfsmodel kan meebewegen met ontwikkelingen in de sector,” zegt Remco. “Het is essentieel om binnen de kaders van gedragscodes en keurmerken te opereren, waarbij transparantie en openheid voor nieuwe technieken centraal staan. Tegelijkertijd blijven we kritisch op deze vernieuwingen en houden we altijd het belang van de benadeelden in het oog.”

Over RechtBij
RechtBij is een nieuwe juridische dienstverlener, gevestigd in Breda maar werkzaam door heel Nederland. Het ervaren team van schadebehandelaren van RechtBij zet zich in voor kwalitatieve juridische ondersteuning. Opgericht door Remco Vendelbosch en Anoeska Everts, biedt RechtBij een breed scala aan diensten waarbij de klant centraal staat. Voor meer informatie, bezoek www.rechtbij.nl.

 

Geplaatst op 21-06-2024

< VorigeVolgende >


Share on: