McLarens Nederland opent in Zwolle vijfde vestiging

McLarens Nederland heeft een vijfde vestiging geopend en wel in Zwolle. Het kantoor is gevestigd in het markante kantoorgebouw langs de A28: de IJsseltoren. Met de opening van deze locatie naast de vier bestaande kantoren Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven streeft McLarens naar regionale verbondenheid en inzetbaarheid.

Klaas Brand, operationeel directeur, licht dit toe: “Wij vinden het persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. De uitbreiding in het oosten verkleint de fysieke afstand tot onze opdrachtgevers in die regio, waardoor het nog eenvoudiger is om langs te gaan en elkaar te ontmoeten. Daarnaast ervaren wij dat het kunnen zien en spreken van collega’s op kantoor van toegevoegde waarde is, zowel vakinhoudelijk als voor de werksfeer. Met het nieuwe kantoor in Zwolle bieden wij nu ook een thuisbasis voor onze medewerkers die in het betreffende deel van het land actief zijn.”

Lokale vertegenwoordiging van alle vakgroepen
De diverse vakgroepen van McLarens zijn op de nieuwe locatie vertegenwoordigd in de personen van Sjaak Veken namens Aansprakelijkheid en Milieu, Paul Voogdt namens Energie & Techniek, Fokke Visser en Lotte Middelhuis namens Personenschade en Michiel Roholl namens de vakgroep CAR. Zij werken op regelmatige basis vanuit het nieuwe kantoor. Voor opdrachtgevers in de buurt houdt McLarens Nederland binnenkort een feestelijke openingsborrel. Datum en tijd volgen op persoonlijke titel.

Adresgegevens van het nieuwe kantoor luiden:
McLarens Nederland | Kantoor Zwolle
Grote Voort 247
8041 BL Zwolle
infonl@mclarens.com
T 038-3039950


 
Door Cindy van der Helm
Geplaatst op 15-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: