Florian Saft maakt overstap van Achmea naar Nationale Nederlanden

Per 1 juni 2024 maakt Florian Saft de overstap van Achmea naar Nationale Nederlanden (NN). Florian, die sinds april 2020 werkzaam is bij Achmea, zal zijn expertise en toewijding inzetten als Tele-expert bij NN.

Met een ruime  ervaren achtergrond in de verzekeringssector, heeft Florian zijn vaardigheden ontwikkeld tijdens zijn tijd bij verschillende toonaangevende bedrijven. Naast zijn functie als Tele-expert bij NN, vervult Florian ook belangrijke rollen binnen de sector. Hij is actief betrokken als commissielid voor Nivré Start en fungeert als Salvage coördinator voor de Stichting Salvage.

Florian heeft eerder gewerkt bij gerenommeerde organisaties zoals Vivat, CED en ING NN, waardoor hij een waardevolle ervaring en kennis heeft opgebouwd die hem onderscheidt als een gekwalificeerde professional binnen de verzekeringsbranche.

Met zijn aanstaande overstap naar Nationale Nederlanden kijkt Florian ernaar uit om zijn bijdrage te leveren aan het voortdurende succes van het bedrijf en om zijn passie voor het vak voort te zetten.

Geplaatst op 28-05-2024

< VorigeVolgende >


Share on: